Movie review score
5Ky Filem Eshte Per Nje Djale (Taylor Lautner) qe merr vesh qe prinderit qe e rriten nuk ishin ata te vertetet. Nje Filem Plot Mister,Aksion, Dhe Drame. Aktoret Kryesore: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Sigourney Weaver, Jason Isaacs.
Shikim Te Kendshem!
http://embed.novamov.com/embed.php?width=600&height=480&v=01a59263b55fe&px=1

Leave a Reply