[like-lock]http://veevr.com/embed/4LvtRNVMb?w=540&h=500

Linke Te Tiera: Videozer | UfliqVideobb | PutlockerSockshare Veevr | Zshare
Shkarkoje :


 [like-lock]

Personazhi i Avdiut nga spektakli ‘Portokalli’ ku u bë aq i famshëm tani kalon në ekranin e madh me anë të filmit ‘Legjenda e fundit’, sërish nën interpretimin dhe regjinë e Elvis Pupës.

Premiera e këtij filmi e nota të forta humori u shfaq në kinema Imperial. “Ju falënderoj të gjithëve për pjesëmarrjen tuaj në këtë festë të veçantë për mua. Kam shumë emocione. Çfarëdolloj zhanri të jetë arti, do të kesh emocione”, u shpreh Pupa në premierën e filmit të tij.

Avdiu u bë i njohur në skenën e ‘Portokallisë’, produksion i Top Channelit. Këtë radhë, ai bëhet pjesë i një ambienti ndryshe, në një tjetër shtet, në Amerikë.

Personazhi i Avdiut nga spektakli ‘Portokalli’ ku u bë aq i famshëm tani kalon në ekranin e madh me anë të filmit ‘Legjenda e fundit’, sërish nën interpretimin dhe regjinë e Elvis Pupës.

Premiera e këtij filmi e nota të forta humori u shfaq në kinema Imperial. “Ju falënderoj të gjithëve për pjesëmarrjen tuaj në këtë festë të veçantë për mua. Kam shumë emocione. Çfarëdolloj zhanri të jetë arti, do të kesh emocione”, u shpreh Pupa në premierën e filmit të tij.

Avdiu u bë i njohur në skenën e ‘Portokallisë’, produksion i Top Channelit. Këtë radhë, ai bëhet pjesë i një ambienti ndryshe, në një tjetër shtet, në Amerikë.
http://www.hdplay.org/embed/5GdQHk


Vazhdimi i historise se Beles me vampirin Eduard dhe ujkun Jakob.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden | Novamov 
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Fidan Selmani
iMDB: 4.7/10

 Vazhdimi i historise se Beles me vampirin Eduard dhe ujkun Jakob.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden | Novamov 
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Fidan Selmani
iMDB: 4.7/10

 
[like-lock]http://veevr.com/embed/d026bkpWf?w=540&h=320

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker [/like-lock]

 

Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin.

 

Titrat: Titra-Shqip
iMDB: 7.1/10


 


Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | VideobbPutlockerVeevrVideoweedVidxdenNovamov
Shkarko filmin: MegauploadFileserveFilesonicPutlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Titra-Shqip
iMDB: 7.1/10

[like-lock]http://veevr.com/embed/KZcRtpT2?w=540&h=320

]Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker [/like-lock]

Pasi u konsiderua i paaftë për shërbim ushtarak, Stiv Rogers del vullnetar për një projekt kërkimi sekret, i cili e kthen atë në Kapiten Amerika, një superhero dedikuar mbrojtjes së idealeve të Amerikës.

 

Titrat: Stafi Fiksohu
iMDB: 7.3/10


Pasi u konsiderua i paaftë për shërbim ushtarak, Stiv Rogers del vullnetar për një projekt kërkimi sekret, i cili e kthen atë në Kapiten Amerika, një superhero dedikuar mbrojtjes së idealeve të Amerikës.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | VideobbPutlockerVideoweedVidxden
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | FilesonicPutlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Stafi Fiksohu
iMDB: 7.3/10
[like-lock]http://veevr.com/embed/RNRkNQdMb?w=540&h=320

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.
Titrat: Eris
iMDB: 5.7/10Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | VideobbPutlockerVideoweedVidxdenNovamov
Shkarko filmin: MegauploadFileserveFilesonicPutlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Eris
iMDB: 5.7/10

[like-lock]http://veevr.com/embed/dCZTa833?w=540&h=500
Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Veevr | Vidxden | Novamov 
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker [/like-lock]
Dy vjet pas festes se beqarise ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojne ne Tailande per dasmen e Stjuse. Stju planifikon nje dreke te qete paramartesore megjithate ndodh dicka me shume se kaq.

Dy vjet pas festes se beqarise ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojne ne Tailande per dasmen e Stjuse. Stju planifikon nje dreke te qete paramartesore megjithate ndodh dicka me shume se kaq.

Dy vjet pas festes se beqarise ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojne ne Tailande per dasmen e Stjuse. Stju planifikon nje dreke te qete paramartesore megjithate ndodh dicka me shume se kaq.

Dy vjet pas festes se beqarise ne Las Vegas, Fili, Stjuja, Alani dhe Dagu shkojne ne Tailande per dasmen e Stjuse. Stju planifikon nje dreke te qete paramartesore megjithate ndodh dicka me shume se kaq.
[like-lock]http://veevr.com/embed/SPT2Vgq5f?w=540&h=500
Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden | Novamov

Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker [/like-lock]

Ndërkohë që mbahen peng për para, telashet e një burri dhe të një gruaje shtohen tmerrësisht me zbulimin e tradhëtisë dhe mashtrimit.


Ndërkohë që mbahen peng për para, telashet e një burri dhe të një gruaje shtohen tmerrësisht me zbulimin e tradhëtisë dhe mashtrimit.

Ndërkohë që mbahen peng për para, telashet e një burri dhe të një gruaje shtohen tmerrësisht me zbulimin e tradhëtisë dhe mashtrimit.

Ndërkohë që mbahen peng për para, telashet e një burri dhe të një gruaje shtohen tmerrësisht me zbulimin e tradhëtisë dhe mashtrimit.
[like-lock]http://veevr.com/embed/g1QLpjqHf?w=540&h=500

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve Filesonic | Putlocker [/like-lock]

 

Të mbijetuarit e një kolapsi të një ure mësojnë se nuk kanë asnjë menyrë për t’ia futur vdekjes.


Të mbijetuarit e një kolapsi të një ure mësojnë se nuk kanë asnjë menyrë për t’ia futur vdekjes.


Të mbijetuarit e një kolapsi të një ure mësojnë se nuk kanë asnjë menyrë për t’ia futur vdekjes.


Të mbijetuarit e një kolapsi të një ure mësojnë se nuk kanë asnjë menyrë për t’ia futur vdekjes.
[like-lock]http://www.videobb.com/e/b0dsVOGAKjuz[/like-lock]
Kobi mund të hyjë në ëndrrat e njerëzve, dhe kompani të ndryshme e punësojnë atë që të vjedhë sekrete të bizneseve nga rivalët e tyre. Saito, një njeri i pushtetshëm, do që Kobi të mos marrë informacione, por të ngulisë një ide në mendjen e kundërshtarit të tij. Si shpërblim Saito do ta kthejë atë tek fëmijët tij.


Kobi mund të hyjë në ëndrrat e njerëzve, dhe kompani të ndryshme e punësojnë atë që të vjedhë sekrete të bizneseve nga rivalët e tyre. Saito, një njeri i pushtetshëm, do që Kobi të mos marrë informacione, por të ngulisë një ide në mendjen e kundërshtarit të tij. Si shpërblim Saito do ta kthejë atë tek fëmijët tij.


Kobi mund të hyjë në ëndrrat e njerëzve, dhe kompani të ndryshme e punësojnë atë që të vjedhë sekrete të bizneseve nga rivalët e tyre. Saito, një njeri i pushtetshëm, do që Kobi të mos marrë informacione, por të ngulisë një ide në mendjen e kundërshtarit të tij. Si shpërblim Saito do ta kthejë atë tek fëmijët tij.


Kobi mund të hyjë në ëndrrat e njerëzve, dhe kompani të ndryshme e punësojnë atë që të vjedhë sekrete të bizneseve nga rivalët e tyre. Saito, një njeri i pushtetshëm, do që Kobi të mos marrë informacione, por të ngulisë një ide në mendjen e kundërshtarit të tij. Si shpërblim Saito do ta kthejë atë tek fëmijët tij.

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!
[like-lock]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=5746946665979524908&hl=en&fs=true[/like-lock]

Nje nga komedite me te bukura shqipetare. Historia e dy familjeve qe ishin shume ndryshe, por femijet dashurohen me njeri-tjetrin. Shikim Te Kendshem


Nje nga komedite me te bukura shqipetare. Historia e dy familjeve qe ishin shume ndryshe, por femijet dashurohen me njeri-tjetrin. Shikim Te Kendshem


Nje nga komedite me te bukura shqipetare. Historia e dy familjeve qe ishin shume ndryshe, por femijet dashurohen me njeri-tjetrin. Shikim Te Kendshem


Nje nga komedite me te bukura shqipetare. Historia e dy familjeve qe ishin shume ndryshe, por femijet dashurohen me njeri-tjetrin. Shikim Te Kendshem
[like-lock]http://veevr.com/embed/hfTSbXznf?w=540&h=500

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden
Shkarko filmin: MegaUpload | FileServe | FileSonic | Putlocker
Edwardi e lë Bellen pas nje sulmi që për pak e vrau atë. Në këto momente të veshtira për Bellën, Jacbo fillon të hyjë në mes tyre.
[/like-lock]
 

http://veevr.com/embed/hfTSbXznf?w=540&h=500
Edwardi e lë Bellen pas nje sulmi që për pak e vrau atë. Në këto momente të veshtira për Bellën, Jacbo fillon të hyjë në mes tyre.

 

 

Edwardi e lë Bellen pas nje sulmi që për pak e vrau atë. Në këto momente të veshtira për Bellën, Jacbo fillon të hyjë në mes tyre.

 

 

Edwardi e lë Bellen pas nje sulmi që për pak e vrau atë. Në këto momente të veshtira për Bellën, Jacbo fillon të hyjë në mes tyre.

 

 

Edwardi e lë Bellen pas nje sulmi që për pak e vrau atë. Në këto momente të veshtira për Bellën, Jacbo fillon të hyjë në mes tyre.

 

 
[like-lock] http://veevr.com/embed/hnGZbZNc?w=540&h=500

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: MegaUpload | FileServe | FileSonic | Putlocker [/like-lock]

Me Titra Shqip.

Pas një varg vrasjesh misterioze, Bela, të cilës po i afron diplomimi, është e detyruar të zgjedhë midis dashurisë së saj për vampirin Eduard, ose për shoqërinë me njeriun ujk Jakob.

http://veevr.com/embed/hnGZbZNc?w=540&h=500

Me Titra Shqip.

Pas një varg vrasjesh misterioze, Bela, të cilës po i afron diplomimi, është e detyruar të zgjedhë midis dashurisë së saj për vampirin Eduard, ose për shoqërinë me njeriun ujk Jakob.