Movie review score
5

Dominic dhe ekuipazhi i tij e gjejnë veten në anën e gabuar të ligjit edhe një herë si ata përpiqen të kaloni korsi në mes të një zoti të drogës pamëshirshme dhe një agjent federal i pamëshirshëm.Aktoret e Ketij Filmi: Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne Johnson

<iframe frameborder="0" height="480" scrolling="no" src="http://embed.videoweed.es/embed.php?v=4e2ab6f4199f8&amp;width=600&amp;height=480" width="600"></iframe><div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
</div>
</center> 

Leave a Reply