[like-lock]http://www.filebox.com/embed-966srcs7g3lq-500x543.html

Shiko : VEEVR  Shiko : UFLIQ

Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Seriali i ri Touch është një dramë mbinatyrore ku shkenca dhe ndjenjat shpirtërore takohen. Martin Bom është një burrë i ve dhe baba, ai po rrit djalin e tij i cili është memec dhe me autizëm, Xhejkunm Nartini mundohet gjithnjë të komunikojë dhe ti afrohet djalit të tijë, por pa asnjë rezultat. Megjithatë, Xhejku është një fëmijë shumë i veçantë. Ai mund ta shikojë botën me një mënyrë komplet tjetër. Martinin e viziton një e dërguar nga Shoqata për Familjen dhe Fëmijën, Klea Hopkins. Ajo këmbëngul Xhejku të dërgohet në një institucion në mënyrë që jeta e tij të bëhet më e lehtë. Në këtë kohë, Martin zbulon se djali i tij ka një dhunti të jashtëzakonshme. Ai mund të zbulojë motive të ndryshme kudo…..


[like-lock] http://www.filebox.com/embed-lg6v1yjypjge-500x543.html

Shiko : VEEVR  Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU [/like-lock]

Seriali i ri Touch është një dramë mbinatyrore ku shkenca dhe ndjenjat shpirtërore takohen. Martin Bom është një burrë i ve dhe baba, ai po rrit djalin e tij i cili është memec dhe me autizëm, Xhejkunm Nartini mundohet gjithnjë të komunikojë dhe ti afrohet djalit të tijë, por pa asnjë rezultat. Megjithatë, Xhejku është një fëmijë shumë i veçantë. Ai mund ta shikojë botën me një mënyrë komplet tjetër. Martinin e viziton një e dërguar nga Shoqata për Familjen dhe Fëmijën, Klea Hopkins. Ajo këmbëngul Xhejku të dërgohet në një institucion në mënyrë që jeta e tij të bëhet më e lehtë. Në këtë kohë, Martin zbulon se djali i tij ka një dhunti të jashtëzakonshme. Ai mund të zbulojë motive të ndryshme kudo…..

[like-lock]http://veevr.com/embed/LfrRwRphf

Shiko : VEEVR  


Shiko : UFLIQ


Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Selene, një luftëtare e bukur vampire, është përfshirë në një luftë mes gjakpirësve dhe Likanve. Gjatë aventures së saj , ajo bie ne dashuri me Majkellin nje njeri-ujk, i cili perpiqet ti jape fund luftes…[like-lock]KLIKO PLAY!
http://www.ufliq.com/embed-xte5n0eo48p8-500x543.html

Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU

Shkarko Direkt Link KETU

[/like-lock]

Nga rrënojat e një vendi ku dikur ishte i njohur si Amerika e Veriut ka lindur populli i Panem, një Kapitol i ndritshëm që rrethohet nga dymbëdhjetë fshatra larg njeri tjetrit. Kapitol-i është e ashpër dhe e patundur dhe mban fshatrat nën kontrollin e saj duke i detyruar ti dërgojnë nga një djalë dhe nga një vajzë të moshës nga dymbëdhjetë deri tetëmbëdhjetë që të marrin pjesë në Lojrat Vitore të Urisë, një garë vdekjeje që transmetohet drejtperdrejt nga televizioni. Për gjashtëmbëdhjetë vjeçaren Katnis Everdin, që jeton e vetme me nënen dhe motrën e saj të vogël, vendimi që të zërë ajo vendin e motrës së saj ne Gare nuk ka ndonjë ndryshim me një dënim me vdekje.Por Katnis ka arritur dhe herë tjetër në prag të vdekjes- dhe mbijetesa është natyra e dytë për të. Pa e pritur në të vërtetë ,pretendon seriozisht fitoren. Por për të fituar, duhet të fillojë të bëjë zgjedhje që të sjellin në kundërshtim mbijetesën me njerëzimin dhe dashurinë.
[like-lock] http://www.putlocker.com/embed/709654A2A1B2C301
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded
[/like-lock]

Jack është një njeri familjar nga Los Angeles, i cili është i detyruar të pranojë në shtëpi të motrën e tij binjake nga Bronx, Jillin. Problemi i parë është se ajo nuk largohet në asnjë mënyrë.Probemi i dytë është se aktori i njohur Al Paçino, dashurohet marrëzizht me motrën e tij!

Vlersimi: 3.4/10 – Trailer
[like-lock]http://veevr.com/embed/A_JxQ3K8P [/like-lock]
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | UploadedHistoria e një grupi mercenarësh që paguhen nga Mr.Church për të kryer një punë shumë të rrezikshm. Ato duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është nën ndikimin e një ish-agjenti të CIA dhe nën mbrojtjen e një ushtrie të tërë.

Vlersimi: 6.5/10 – Trailer
[like-lock]
http://veevr.com/embed/pL9WhsqjC
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded

Torrent

[/like-lock]Një trashëgimtare që është mbyllur brenda ndërtesës së saj në apartament për gati dy dekada është e detyruar të përballet me frikën e saj pasi një nga fqinjët e saj është vrarë dhe një detektiv vjen për të filluar hetimin.

Vlersimi: 5.8/10 – Trailer
[like-lock]http://embed.nowvideo.eu/embed.php?v=4f778c3c2e6cb&width=600&height=480

Shiko Ne: PutLocker | SockShare | Veevr | Ovfile | NowVideo

Shkarko Ne: Rapidshare | Fileserve | Shkarko Direkt

[/like-lock]
Dy palë prindërish mbajnë një takim të përzemërt, pasi bijtë e tyre janë përfshirë në një zënkë, edhe pse koha e tyre së bashku përparon, sjellja gjithnjë fëminore hedh kaos në mbrëmje.

Shiko Ne: PutLocker | SockShare | Veevr | Ovfile | NowVideo

Shkarko Ne: Rapidshare | Fileserve | Shkarko Direkt