Movie review score
5Ho voglia di te eshte vazhdimi i filmit italian: Tre metri sopra il cielo. Me Aktoret: Riccardo Scamarcio, Laura Chiatti dhe Katy Louise Saunders. Shikim Te Kendshem

6 Responses so far.

 1. shkembi says:

  pse nuk po ban me e pa ket e

 2. shkembi says:

  a nuk ka linke te tjera me e pa ket filem a

 3. marsela says:

  si mund te shikoj ose te shkarkoj filma

 4. ana says:

  i cant see this film .

 5. denndeni says:

  Pershendejte! Me Vjen Keq Qe Nuk ka Punuar. E Kemi Rregulluar! Provojeni tani per ta shikuar. Ju Hapet? http://www.coolalbania.tk/mosfli/2012/01/ho-voglia-di-te.html

 6. Yrebeli says:

  filmat shilohen mire,flm

Leave a Reply