[like-lock] http://veevr.com/embed/TZKQmL4LC [/like-lock]

 

Nje ceremoni mortore kthehet ne katrahure pasi te gjithe fillojne te tregojne sekretet e njeri tjetrit dhe bejne rremuje.

Rregjisori: Neil LaBute

Autori: Dean Craig

Aktori: Chris RockMartin Lawrence dhe Keith David 

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr


 

Nje ceremoni mortore kthehet ne katrahure pasi te gjithe fillojne te tregojne sekretet e njeri tjetrit dhe bejne rremuje.

Rregjisori: Neil LaBute

Autori: Dean Craig

Aktori: Chris RockMartin Lawrence dhe Keith David 

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr
[like-lock]http://veevr.com/embed/2qJ7rPGBW [/like-lock]

Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan te njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrare brutalisht nazistet.

Regjisori: Quentin Tarantino

Autoret: Quentin Tarantino

Aktoret: Brad PittDiane Kruger dhe Eli Roth

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles | MegaUpload

Ky


Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan te njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrare brutalisht nazistet.

Regjisori: Quentin Tarantino

Autoret: Quentin Tarantino

Aktoret: Brad PittDiane Kruger dhe Eli Roth

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles | MegaUpload

Ky
http://videozer.com/embed/JxbR02Q

 


Force (2011)


 

Një hakmarres i cili eshte shperndares droge pasi policet i vrasin bosin e tij ai vë në shenjestër dhe terrorizon të gjithë njësinë e policisë dhe familjet e tyre.

Regjisori: Nishikant Kamat

Autori: Ritesh Shah

Aktoret: John AbrahamGenelia D’Souza dhe Raj Babbar

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles WUpload 

 

 


 


Force (2011)


 

Një hakmarres i cili eshte shperndares droge pasi policet i vrasin bosin e tij ai vë në shenjestër dhe terrorizon të gjithë njësinë e policisë dhe familjet e tyre.

Regjisori: Nishikant Kamat

Autori: Ritesh Shah

Aktoret: John AbrahamGenelia D’Souza dhe Raj Babbar

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles WUpload 

 

 
Logo Tivu.al


    


[like-lock]http://veevr.com/embed/Tw6sq3Pt

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden | Veevr
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve Putlocker [/like-lock]
Artagnan sëbashku me tre muskutjerë ish-legjendarë bashkohën për të mposhtur një agjente të dyfishtë dhe punëdhënesin te cilët kishin plan të zaptonin fronin Francez dhe futjen e Europës në luftë.

Info: Imdb / Trailer


Artagnan sëbashku me tre muskutjerë ish-legjendarë bashkohën për të mposhtur një agjente të dyfishtë dhe punëdhënesin te cilët kishin plan të zaptonin fronin Francez dhe futjen e Europës në luftë.

Info: Imdb / Trailer

[like-lock]Nqs Ju Del Nje Ekran i Zi Thjesht Prisni 5 Min.

http://veevr.com/embed/jGzvrdvVW

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Veevr
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Në një të ardhme, ku njerëzit ndalojne se plakuri mbi 25 vjet, por janë projektuar për të jetuar vetëm një vit më shumë, ka mjete për të blerë kohen , një e shtënë në rininë e pavdekshme. Këtu, Uill Salas e gjen veten të akuzuar për vrasje dhe arratiset me një peng - një lidhje që do të bëhet një pjesë e rëndësishme e rrugës kundër sistemit.Regjia : Andrew Niccol
Skenari : Andrew Niccol
Premiera : 28 Tetor 2011
Në role kryesore : Justin Timberlake, Amanda Seyfried dhe Cillian Murphy
Nqs Ju Del Nje Ekran i Zi Thjesht Prisni 5 Min.
Në një të ardhme, ku njerëzit ndalojne se plakuri mbi 25 vjet, por janë projektuar për të jetuar vetëm një vit më shumë, ka mjete për të blerë kohen , një e shtënë në rininë e pavdekshme. Këtu, Uill Salas e gjen veten të akuzuar për vrasje dhe arratiset me një peng - një lidhje që do të bëhet një pjesë e rëndësishme e rrugës kundër sistemit.Regjia : Andrew Niccol
Skenari : Andrew Niccol
Premiera : 28 Tetor 2011
Në role kryesore : Justin Timberlake, Amanda Seyfried dhe Cillian Murphy
[like-lock]http://veevr.com/embed/JJFtakgWf

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr Videoweed Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Tre vajza të reja po bëjnë pushime në paris Paris. Por ato e gjejnë veten të larguara pënë Monte Carlo pasi njëra nga vajzat ngatërrohet për një trashgimtare Britanike.Regjia : Thomas Bezucha
Skenari : Thomas Bezucha , April Blair
Premiera : 1 Korrik 2011
Në role kryesore : Selena Gomez, Leighton Meester dhe Katie Cassidy

Tre vajza të reja po bëjnë pushime në paris Paris. Por ato e gjejnë veten të larguara pënë Monte Carlo pasi njëra nga vajzat ngatërrohet për një trashgimtare Britanike.Regjia : Thomas Bezucha
Skenari : Thomas Bezucha , April Blair
Premiera : 1 Korrik 2011
Në role kryesore : Selena Gomez, Leighton Meester dhe Katie Cassidy
[like-lock]http://veevr.com/embed/pyRwamNqf?w=540&h=500[/like-lock]
Tre Metri Sopra il Cielo Me Titra Shqip
Si të biesh në dashuri ne moshën 18 vjeçare, te humbasësh nga relaliteti i kohës dhe të ndihesh Tri metra mbi qiell? Babi, tetëmbëdhjetë vjeç, një maturante e edukuar dashurohet me Stepin një djalë nëntëmbëdhjetë vjeçar ,rrugaç, simpatik dhe romantik. Motoja”Hapni sytë dhe filloni të ëndërroni” që përsëritet shpesh në radio në të gjithë filmin, synon të përshkruajë emocionet dhe përvojat e këtyre adoleshentëve, lumturia e të cilëve është shumë e vështirë . “Tri metra mbi qiell” është një film që ka për t’i rezistuar kohërave së bashku me qëllimin e tij që : Dashuria e parë është e paharrueshme dhe kjo shënon fundin e moshës së pafajësisë.

Regjisori:  Luca Lucini

Autoret: Federico Moccia, Teresa Ciabatti

Aktoret: Riccardo Scamarcio, Katy Louise Saunders dhe Maria Chiara Augenti

Tre Metri Sopra il Cielo Me Titra Shqip
Si të biesh në dashuri ne moshën 18 vjeçare, te humbasësh nga relaliteti i kohës dhe të ndihesh Tri metra mbi qiell? Babi, tetëmbëdhjetë vjeç, një maturante e edukuar dashurohet me Stepin një djalë nëntëmbëdhjetë vjeçar ,rrugaç, simpatik dhe romantik. Motoja”Hapni sytë dhe filloni të ëndërroni” që përsëritet shpesh në radio në të gjithë filmin, synon të përshkruajë emocionet dhe përvojat e këtyre adoleshentëve, lumturia e të cilëve është shumë e vështirë . “Tri metra mbi qiell” është një film që ka për t’i rezistuar kohërave së bashku me qëllimin e tij që : Dashuria e parë është e paharrueshme dhe kjo shënon fundin e moshës së pafajësisë.

Regjisori:  Luca Lucini

Autoret: Federico Moccia, Teresa Ciabatti

Aktoret: Riccardo Scamarcio, Katy Louise Saunders dhe Maria Chiara Augenti
[like-lock]http://vk.com/video_ext.php?oid=118604723&id=160526212&hash=d530a11298079754&hd=1

 

Regjia : Scott Charles Stewart
Skenari : Cory Goodman dhe Min-Woo Hyung
Premiera : 13 Maj 2011
Ne role kryesore : Paul Bettany, Cam Gigandet dhe Maggie Q

[/like-lock]

Një prift i nuk i bindet ligjeve të kishës në mënyrë që të ndjekë vampirët që i kanë rrëmbyer mbesën e tij.Një prift i nuk i bindet ligjeve të kishës në mënyrë që të ndjekë vampirët që i kanë rrëmbyer mbesën e tij.