Movie review score
5

[like-lock]
http://veevr.com/embed/pL9WhsqjC
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded

Torrent

[/like-lock]Një trashëgimtare që është mbyllur brenda ndërtesës së saj në apartament për gati dy dekada është e detyruar të përballet me frikën e saj pasi një nga fqinjët e saj është vrarë dhe një detektiv vjen për të filluar hetimin.

Vlersimi: 5.8/10 – Trailer

Leave a Reply