Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/LfrRwRphf

Shiko : VEEVR  


Shiko : UFLIQ


Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Selene, një luftëtare e bukur vampire, është përfshirë në një luftë mes gjakpirësve dhe Likanve. Gjatë aventures së saj , ajo bie ne dashuri me Majkellin nje njeri-ujk, i cili perpiqet ti jape fund luftes…Leave a Reply