Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/A_JxQ3K8P [/like-lock]
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | UploadedHistoria e një grupi mercenarësh që paguhen nga Mr.Church për të kryer një punë shumë të rrezikshm. Ato duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është nën ndikimin e një ish-agjenti të CIA dhe nën mbrojtjen e një ushtrie të tërë.

Vlersimi: 6.5/10 – Trailer

Leave a Reply