Movie review score
5

Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.

Aktoret: Stacey Asaro, Gralen Bryant Banks and Rus Blackwell.

One Response so far.

Leave a Reply