Movie review score
5

Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne “Fontanen e Rinise”. Me Aktoret: Johnny Depp, Penélope Cruz dhe Ian McShane
2 Responses so far.

  1. relax hd says:

    shume filma te mire ju dhe webfaqja http://kinemaja24.com/ jeni tu mu dok faqet me te mire per filma me titra shqip

Leave a Reply