Movie review score
5Nje Vietnamiz eshte i mbajtur ne Afganistan dhe eshte Rambo ai qe do e shpetoje. Me Aktoret Stars: Sylvester Stallone, Richard Crenna dhe Marc de Jonge.

Leave a Reply