Movie review score
5

Aktoret Kryesor te Ketij Filmi: Riccardo Scamarcio,

Katy Louise Saunders dhe Maria Chiara Augenti.
SHIKIM TE KENDSHEM DHE MOS HARRO! KJO VIDEO NUK MUNDET TE SHPEJTOHET! 

Nqs Shpejtohet do tju dali "ERROR".

Leave a Reply