Movie review score
5

[like-lock]http://vk.com/video_ext.php?oid=118604723&id=160526212&hash=d530a11298079754&hd=1

 

Regjia : Scott Charles Stewart
Skenari : Cory Goodman dhe Min-Woo Hyung
Premiera : 13 Maj 2011
Ne role kryesore : Paul Bettany, Cam Gigandet dhe Maggie Q

[/like-lock]

Një prift i nuk i bindet ligjeve të kishës në mënyrë që të ndjekë vampirët që i kanë rrëmbyer mbesën e tij.

Leave a Reply