Movie review score
5

http://videozer.com/embed/JxbR02Q

 


Force (2011)


 

Një hakmarres i cili eshte shperndares droge pasi policet i vrasin bosin e tij ai vë në shenjestër dhe terrorizon të gjithë njësinë e policisë dhe familjet e tyre.

Regjisori: Nishikant Kamat

Autori: Ritesh Shah

Aktoret: John AbrahamGenelia D’Souza dhe Raj Babbar

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles WUpload 

 

 

Leave a Reply