Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/2qJ7rPGBW [/like-lock]

Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan te njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrare brutalisht nazistet.

Regjisori: Quentin Tarantino

Autoret: Quentin Tarantino

Aktoret: Brad PittDiane Kruger dhe Eli Roth

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles | MegaUpload

Ky

Leave a Reply