Movie review score
5 

Nje ceremoni mortore kthehet ne katrahure pasi te gjithe fillojne te tregojne sekretet e njeri tjetrit dhe bejne rremuje.

Rregjisori: Neil LaBute

Autori: Dean Craig

Aktori: Chris RockMartin Lawrence dhe Keith David 

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Leave a Reply