Movie review score
5


Tre vajza të reja po bëjnë pushime në paris Paris. Por ato e gjejnë veten të larguara pënë Monte Carlo pasi njëra nga vajzat ngatërrohet për një trashgimtare Britanike.Regjia : Thomas Bezucha
Skenari : Thomas Bezucha , April Blair
Premiera : 1 Korrik 2011
Në role kryesore : Selena Gomez, Leighton Meester dhe Katie Cassidy

Leave a Reply