Movie review score
5

[like-lock] http://veevr.com/embed/kHQtG4XBA

SHKARKO FILMIN
Depositfile |Wupload |Fileserve |Filefactory |Bitshare |

[/like-lock]
Skenari është i bazuar në historinë e vërtetë të Filipit, një aristokrati miliardier, i cili ka mbetur i paralizuar tërësisht në një aksident me parashutë, ai zgjedh si ndihmësin e tij pesrsonal Drisin, një nga kantiduesit më të pazakontë, një zezak i ri i sapo ka dalë nga burgu nga rrethinat e varfëra të Parisit. Dy botë të ndryshme dhe me gjithë mosmarrveshjet e tyre ndajnë një miqësi vërtetë, komike dhe të fortë, duke na falur të qeshura por dhe emocione të vërteta, me një çështje e cila që në fillim vetëm qesharake nuk duket…
«Të paprekshmit» është një film për miqësinë, gëzimet e jetës dhe hapjen në botë dhe përvoja të ndryshme, akoma dhe pas ndryshimeve të mëdha që të sjell jeta.
Filmi bazohet në histori të vërtetë, dhe tashmë ka korrur një sukses global.
Vetëm në Francë, ka fituar vendin e tretë në Box Office franceze të të gjitha kohërave duke tejkaluar 19 milionë bileta vetëm në 12 javë.
Në Gjermani për tre javët e para ka arritur mbi 1.700.000 bileta. Ndërsa në Belgjikë dhe në Zvicërr ka një sukses po aq të madh duke shitur 800.000 dhe 600.000 bileta respektivisht në 12 javët e para.
Me shume Info: IMDB

Leave a Reply