Movie review score
5

[like-lock]http://vk.com/video_ext.php?oid=137419690&id=162019390&hash=8ef1c422209751aa[/like-lock]

Menjëherë pas divorcit të saj, një shkrimtar I fiksuar kthehet në shtëpinë e saj në
qytetin e vogël Minesota, në kërkim për të rindezur një romancë me ish-të dashurine e saj, i cili tani është i martuar për fat të mirë dhe ka një vajzë të porsalindur.

Vlersimi: 6.8/10 – Trailer

Leave a Reply