Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/jYL65kgS[/like-lock]

Një çift i martuar janë përballur me një vendim të vështirë – për të përmirësuar jetën e fëmijës së tyre duke e zhvendosur në një vend tjetër ose për të qëndruar në Iran dhe të kujdesen për një prind qe ka gjendjen e vështirë  i cili ka Alzheimer.

Leave a Reply