Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/dsfZcvADf [/like-lock]
Kur një grua e re është sulmuar mizorisht dhe pa dallim nga një bande famëkeqe e udhëhequr nga i dhunshmi Trei, motra e saj 16 vjeçare Kajla dëshiron hakmarrje dhe nuk do të ndalet nga asgjë për ta marrë atë, edhe nëse kjo do të thotë se do të bashkohet me një bandë rivale e udhëhequr nga një vajzë e paqëndrueshme dhe e dëmtuar nga njeriu i urryer Daniele.

83 min - Crime
Stars: Ashley Walters, Lily Loveless and Riann Steele

Leave a Reply