Movie review score
5Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | VideobbPutlockerVideoweedVidxdenNovamov
Shkarko filmin: MegauploadFileserveFilesonicPutlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Eris
iMDB: 5.7/10

Leave a Reply