Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/RNRkNQdMb?w=540&h=320

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.
Titrat: Eris
iMDB: 5.7/10

Leave a Reply