Movie review score
5

[like-lock]http://veevr.com/embed/d026bkpWf?w=540&h=320

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Veevr | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker [/like-lock]

 

Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin.

 

Titrat: Titra-Shqip
iMDB: 7.1/10


 

Leave a Reply