Movie review score
5Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin.

[wp-like-locker]Shiko filmin: Megavideo | VideobbPutlockerVeevrVideoweedVidxdenNovamov
Shkarko filmin: MegauploadFileserveFilesonicPutlocker[/wp-like-locker]

Titrat: Titra-Shqip
iMDB: 7.1/10

Leave a Reply