Movie review score
5

http://veevr.com/embed/V2HbkDVpb?w=540&h=500Një aventurë epike rreth një kataklizme globale, e cila i jep fund botës dhe tregon sforcimet heroike të të mbijetuarve.

 


Titrat: TitraShqip
      

Leave a Reply